Nordvestjysk Erhvervsrådgivning

Bryllup

Et bryllup er en stor begivenhed, og blomsterne til denne særlige dag vælges med omhu. Vi er uddannet blomsterdekoratører og har gennemført en række efteruddannelser, så vi råder over et bredt spekter af teknikker indenfor brudedesign, så vi er i stand til at råde, vejlede og udføre lige den type brudebuket og andet bryllupstilbehør, så det passer til jer som brudepar og udtrykker den stemning eller det tema I har valgt for dagen.

Der er flere ting som kan guide på rette vej, så bruden får lige den brudebuket, der passer personligt til hende.

 

  • Brudens type

Romantisk, afslappet, struktureret, ordensmenneske m.m. Der er utallige muligheder indenfor bryllupsbinderi, derfor søger vi efter nogle tillægsord der kan beskrive eller give et godt indtryk af brudens personlighed og stil.

  • Brudekjolen

Brudekjolens type, snit, farve og mønstre kan guide til en eventuel facon eller nogle detaljer i den indre opbygning af brudebuketten. Eks. kan der være et sirligt broderi af perler vi skal tage højde for.

  • Brudens figur

Brudebukettens facon skulle gerne komplimentere og fremhæve brudens figur, derfor spørger vi gerne om en beskrivelse af bruden, ser et billede eller endnu bedre, bruden er med under bestillingen. Så vi kan tilpasse brudebuketten til hvad enten man er en str. 44 eller 34 og brudens højde.

  • Temabryllup

Er der et tema eller en farve som gerne må gå igennem som en rød tråd. Eks. vikingebryllup, havebryllup eller brudeparrets interesse er heste, og dette må gerne indgå på en eller anden måde.

Brudebuket

Brudebuket

Når der er taget højde for brudens type, kjole og brylluppets tema er overvejelsen kommet til faconen på brudebuketten og ikke mindst, hvilke blomster og farver må gerne indgå.

Der findes uendelige mange farver og nuancer på blomster, men det kan alligevel være svært at matche helt nøjagtigt. Derfor kan det nogle gange være nødvendigt, men også særdeles interessant at sammensætte flere blomster/nuancer for at udtrykke eller matche en bestemt kemisk farve mere nøjagtigt. Eks. farven på et bordkort, eller en bestemt nuance på brudekjolen.

Det kan endvidere være vigtigt at tage højde for, at nogle blomster kun er at få på bestemte tider af året. Eks. tulipaner, hyacinter, ranunkler, pæoner m.m.

Brudepigebuket

Corsage

Hårpynt

Bordpynt

Kirkepynt

Bilpynt

Blomstersmykker

Blomstersmykker

Blomstersmykker er oppe i tiden, og kan tilføje en særlig dag den fuldendte detalje.
Blomstersmykket kan være alt fra en hat, en sirlig taske til konfirmandinden, halskæde, ørering til fødselaren eller studinen eller et armsmykke til gallafesten.